kb news
30.03.2023

Нова промоција - со Visa Business Debit на Комерцијална банка уплатете дневен промет на банкомат без надомест до 30.09.2023 година

Бидете брзи, ефикасни и одговорни - бесплатно уплатете го вашиот дневен промет со вашата Visa Business Debit картичка за правни лица од Комерцијална банка.

Повеќе
kb news
30.03.2023

E-commerce на Комерцијална банка со признание од Visa за најголем раст во прифаќањето картички во 2022

Како резултат на иновативните решенија и беспрекорната услуга во e-commerce работењето, Комерцијална банка и оваа година се стекна со признание од светскиот aвторитет во дигиталните плаќања, Visa.

Повеќе
no photo
29.03.2023

Комерцијална банка го одржа редовното Годишно собрание на акционери

Акционерите потврдија дека Банката ја заврши 2022 година со бруто-добивка во износ од 2.311 милиони денари.

Повеќе
kb news
27.03.2023

Исплатата на мартовските пензии започнува на 28 март

Пензионерите кои имаат активна дебитна картичка со својата пензија ќе може да располагаат од вторник 28.03.2023 година и ќе може да ја подигнат на банкомат или да ја користат за безготовинско плаќање низ трговската мрежа.

Повеќе
kb news
27.03.2023

Оглас за вработување Помлад соработник за администрирање кредити и гаранции

Искористете ја можноста да работите во пријатна средина која ги цени Вашите лични вредности, да ги остварите Вашите професионални цели и активно да учествувате во модерниот развој на банката.

Повеќе
kb news
27.03.2023

„Финансиска училница“ на Комерцијална банка за 150 ученици по повод Глобалната недела на парите

Нашата цел беше да го збогатиме знаењето на децата за улогата на парите во животот на секој човек, да им укажеме дека треба одговорно да се однесуваат кон парите како средство за задоволување на нивните желби и потреби и да ги советуваме да размислуваат за штедењето како за добра навика за да си обезбедат безгрижна финансиска состојба во иднина.

Повеќе