kb news
19.07.2024

Комерцијална банка Главен спонзор на јубилејниот концерт на Влатко Стефановски за 50 години на сцената

Комерцијална банка е верен поддржувач на трајните културни вредности во земјава и заедно со уметниците полесно и поуспешно создаваме вредно наследство за сите генерации.

Повеќе
kb news
18.07.2024

Комерцијална банка наградена од Commerzbank AG Frankfurt за брзи и квалитетни меѓународни плаќања

Commerzbank со оваа награда ја потврдува одличната соработка и по четврти пат го признава извонредниот квалитет во директната обработка на плаќањата од Комерцијална банка.

Повеќе
kb news
15.07.2024

Станбениот кредит на Комерцијална банка сега е без трошоци за одобрување и проценка и те носи уште поблиску до нов дом

Искористи го промотивниот период до 30 септември оваа година и направи чекор напред во твојата и во удобноста на твоето семејство.

Повеќе
kb news
11.07.2024

Комерцијална банка како Главен спонзор ќе ги поддржи „Охридско лето“ и јубилејниот концерт на Влатко Стефановски

Комерцијална банка ѝ посакува на публиката да ужива во богатата програма на „Охридско лето“, а особено во 50-от јубилеен концерт на Влатко Стефановски, кој ќе биде еден од најголемите возбудувања на годинашното издание на најзначајната летна културна манифестација во земјата.

Повеќе
no photo
10.07.2024

Лажна Facebook страница се претставува како Kомерцијална банка

Истакнуваме дека станува збор за лажен профил кој го злоупотребува логото и името на Комерцијална банка АД Скопје и дека Комерцијална банка АД Скопје нема никаква поврзаност со оваа Facebook страница ниту, пак, со активностите што таа ги спроведува или на кои повикува.

Повеќе
kb news
05.07.2024

Уживај во добрата храна и добиј до 10% cashback со Mastercard картичките од Комерцијална банка

Секој прв викенд во месецот, почнувајќи од јули до октомври, за секоја трансакција со твојата Mastercard картичка во ресторани, пекарници, слаткарници, кафулиња, барови добиваш до 10% поврат на средства.

Повеќе