kb news
26.05.2023

Исплатата на мајските пензии започнува на 29 мај

Пензионерите кои имаат активна дебитна картичка со својата пензија ќе може да располагаат од понеделник 29.05.2023 година и ќе може да ја подигнат на банкомат или да ја користат за безготовинско плаќање низ трговската мрежа.

Повеќе
kb news
25.05.2023

Со финансиска помош од Комерцијална банка донирани реквизити за 35 деца со посебни потреби

Преку проектот „Подобра социјализација на деца и млади со попреченост“, Дневниот центар и посебните паралелки за деца со посебни потреби од Кавадарци добија дидактички, едукативни и спортски реквизити.

Повеќе
kb news
23.05.2023

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 24 мај 2023

Ги известуваме нашите клиенти дека за подигнување и уплата на готовина може да ги користат банкоматите на Банката, а за други финансиски трансакции на располагање ги имаат веб и мобилните апликации Интернет банка и мБанка.

Повеќе
kb news
22.05.2023

Комерцијална банка вработува помлади соработници во Експозитура Кичево и во Експозитура Ресен

Ти овозможуваме активно да учествуваш во модерниот развој на Банката, да  работиш во пријатна средина која ги цени твоите лични вредности и да ги оствариш твоите професионални цели.

Повеќе
kb news
17.05.2023

Нова поволност за рати без камати со дебитните картички на Комерцијална банка

Купувањето со дебитните картички на Комерцијална банка овозможува плаќање на 3, 6, 12 или 24 рати без камата и без дополнителни трошоци во продавниците со кои Банката има склучено договор.

Повеќе
kb news
15.05.2023

Повеќе од успешно - три први и пет втори места за Комерцијална банка на Банкарските спортски игри

Пехарите и медалите се потврда на силниот тимски дух и на заедничката желба за победа на КБ тимот.

Повеќе