kb news
22.09.2023

За сите желби и потреби - онлајн банкарство 24/7 и шалтерско работење до 17 часот во Комерцијална банка

Нашата определба е да ги задоволиме потребите на нашите клиенти, кои и во услови на интензивен развој на дигиталното банкарство и на широка палета на производи и услуги на Банката достапни 24/7, сепак имаат потреба од посета на шалтер.

Повеќе
kb news
21.09.2023

НОВО - Станбен кредит од Комерцијална банка со пониски каматни стапки, фиксирани до 10 години и без трошоци за одобрување и процена

Станбениот кредит на Комерцијална банка не ти нуди само одлична можност за купување стан, куќа или деловен простор, туку и широк избор на атрактивни услови со кои добиваш финансиско решение какво што најмногу ти одговара.

Повеќе
kb news
20.09.2023

Префрли ја платата во Комерцијална банка и добиј бонус до 3.000 денари

Префрлањето плата во Комерцијална банка не значи само сигурен потег и топло добредојде, туку и избор на банка која те поддржува во твоите желби и потреби.

Повеќе
kb news
19.09.2023

Плаќај со Google Pay и Mastercard картичките од Комерцијална банка за лесни и брзи трансакции!

Со едноставно додавање на твоите Мastercard картички од Комерцијална банка во апликацијата Google Wallet™ на твојот Android или WearOS уред, добиваш дигитален паричник прифатен во секое време на милиони продажни места во светот што прифаќаат бесконтактни платежни трансакции.

Повеќе
kb news
18.09.2023

Комерцијална банка горд поддржувач на Клубот на одговорни бизниси

Комерцијална банка ја потпиша Заложбата за прифаќање на вредните начела на Клубот на одговорни бизниси на настанот што беше организиран од страна на Здружението „Конект“ и поддржан од Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски, УСАИД, Европскиот центар за непрофитно право, Американската Стопанска Комора, Стопанската Комора на северо-западна Македонија и Индиго.

Повеќе
kb news
18.09.2023

Победа и поддршка од Комерцијална банка за ново успешно издание на KOLORRUN 2023

Со успех на КБ тимот и со финансиска поддршка од Комерцијална банка и нејзините Mastercard картички, KOLORRUN 2023 имаше ново и возбудливо издание. Најголемата возбуда ни ја донесе победничкиот тим на Комерцијална банка кој доминираше во трката на 2,5 километри!

Повеќе