kb news
30.05.2024

Исплатата на пензиите за мај започнува на 31 мај

Пензионерите кои имаат активна дебитна картичка со својата пензија ќе може да располагаат од петок 31.05.2024 година, и ќе може да ја подигнат на банкомат или да ја користат за безготовинско плаќање низ трговската мрежа.

Повеќе
kb news
30.05.2024

Комерцијална банка и клиенти на Банката на ЕБОР ГЕФФ конференција за „Позелен Западен Балкан“

„Зелената трансформација“ и енергетската ефикасност се наша цел и наша обврска и токму затоа Комерцијална банка и две компании, клиенти на Банката, учествуваа на конференцијата „ЕБОР ГЕФФ – Позелен Западен Балкан“ во Сараево.

Повеќе
no photo
29.05.2024

Известување

Комерцијална банка објавува дека Народната банка издаде согласност на Александра Максимовска Стојкова, Ванчо Чифлиганец, Горан Антевски, Сашо Наумоски, Фатмир Етеми, Ивана Милковска Симева и Петар Теговски за членови на Надзорниот одбор на Банката со мандат од 4 години

Повеќе
kb news
29.05.2024

Експозитурата Автокоманда целосно модернизирана и дигитализирана за уште поголемо задоволство на клиентите на Комерцијална банка

И во оваа експозитура клиентите на Комерцијална банка сега ќе можат да добијат ново корисничко искуство и уште побрзи банкарски трансакции кои ги овозможуваат современите дигитални уреди во зоната 24/7.

Повеќе
kb news
27.05.2024

Visa Business картички на Комерцијална банка за динамични и успешни бизниси

Со Visa Business debit, Visa Business Revolving и Visa Business Corporate вашиот бизнис функционира едноставно и ефикасно 24/7 бидејќи вие ја имате целосната контрола без непотребно да трошите време и пари.

Повеќе
kb news
23.05.2024

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 24 мај 2024 година

На 25 мај ќе работат експозитурите и филијалите кои се со редовно работно време во сабота.

Повеќе