kb news
07.12.2021

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 08.12.2021

За подигнување и уплата на готовина може да се користат банкоматите на Банката, а за други финансиски трансакции 24/7 се на располагање Интернет банката и мБанка.

Повеќе
kb news
07.12.2021

Нови дигитализирани услуги и иновативни кредитни производи може да очекуваат граѓаните од Комерцијална банка

Во услови на пандемија и голема неизвесност, атрактивните потрошувачки и станбени кредити ги направивме уште поповолни со полисите за осигурување од групацијата Триглав, воведовме штедење без книшка и отворивме дигиталните канали и зони кои 24 часа им обезбедуваат банкарски услуги на корисниците.

Повеќе
kb news
02.12.2021

Комерцијална банка прогласена за Банка на годината во 2021 година од магазинот The Banker

Исклучителноста на предизвиците наметнати од пандемијата и постигнатиот успех во 2021 година нѐ прават горди на наградата „Банка на годината“ како никогаш досега.

Повеќе
kb news
01.12.2021

Комерцијална банка засади дрвја во знак на успешна реализација на GEFF програмата за финансирање зелена економија

Комерцијална банка е горда на своето учество во реализацијата на ГЕФФ Програмата со кредитна поддршка за домаќинствата да ги намалат потрошувачката на енергија и загадувањето на животната средина

Повеќе
kb news
01.12.2021

Потрошувачки и станбени кредити од Комерцијална банка со осигурување од Триглав

Комерцијална банка ви нуди потрошувачки и станбени кредити со уште поповолни услови - обезбедени со полиса за животно осигурување или за осигурување при неможност за отплата од осигурителните компании на групацијата Триглав.

Повеќе
kb news
30.11.2021

Поддршка од Комерцијална банка за концертот „30 години без Фреди“

Поддршката на овој концерт е во исто време поддршка од Комерцијална банка и за македонската музичка сцена, која во услови на двегодишна пандемија е оддалечена од својата верна публика.

Повеќе