kb news
16.05.2022

Злато и сребро на Банкарските спортски игри за вработени во Комерцијална банка

Вработени во Комерцијална банка собраа златни и сребрени медали и покажаа и докажаа дека спортските вештини, засилени со цврста соработка и посветеност, се формула за успех.

Повеќе
kb news
13.05.2022

Поддршка и почит од Комерцијална банка кон медицинските сестри

Комерцијална банка уште еднаш го даде својот придонес со донација за одбележување на Меѓународната недела на медицинските сестри.

Повеќе
kb news
12.05.2022

Комерцијална банка и ЕБРД со нова кредитна линија: 2 милиони евра за поттикнување на малите бизниси

Договорот за кредитот беше потпишан денеска за време на Годишното собрание на ЕБОР во Маракеш, Мароко, со што Комерцијална банка е првата банка од земјава што се приклучи на оваа Програма.

Повеќе
kb news
03.05.2022

Станбен кредит од Комерцијална банка со најниски каматни стапки и најдолг рок на отплата до 40 години

Кредитот е со каматни стапки од само 2,9 %, фиксна во првите 10 години, и 3,7 %, променлива за останатиот период на отплата.

Повеќе
no photo
29.04.2022

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 2 мај 2022

За подигнување и уплата на готовина може да ги користите банкоматите на Банката, а за други финансиски трансакции на располагање ги имате веб и мобилните апликации Интернет банка и мБанка.

Повеќе
no photo
29.04.2022

СООПШТЕНИЕ

Почнувајќи од 01.05.2022 година Комерцијална банка АД Скопје ќе изврши промена на каматните стапки на депозитите на физички лица.

Повеќе