kb news
20.06.2024

Штедни книшки „Верверичка“ за победниците на натпреварот во раскажување книги

Поддршката од Комерцијална банка оди за учениците кои покажаа силен ентузијазам, прочитаа најмногу книги во конкуренција на 30 деца и победија на финалниот натпревар во раскажување на прочитаните книги.

Повеќе
kb news
20.06.2024

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 21 јуни 2024 година

Ги известуваме нашите клиенти дека за подигнување и уплата готовина може да ги користат банкоматите на Банката, а за други финансиски трансакции на располагање ги имаат веб и мобилните апликации Интернет банка и мБанка.

Повеќе
kb news
18.06.2024

Вработени во Комерцијална банка со низа медали на игрите „Бофосијада 2024“

Предводен од Синдикалната организација на Комерцијална банка,  КБ тимот настапи во повеќе дисциплини и собра два златни, два сребрени и еден бронзен медал.

Повеќе
kb news
17.06.2024

Со Visa Gold од Комерцијална банка и ексклузивната услуга SmartDelay не е проблем ако летот доцни

Со Visa Gold од Комерцијална банка ексклузивно добиваш бесплатен пристап за тебе и за твојата придружба во деловната зона на кој било аеродром доколку твојот лет е одложен повеќе од 60 минути.

Повеќе
no photo
11.06.2024

Известување

Комерцијална банка АД Скопје известува дека согласно Одлука на Надзорниот одбор на Банката и издадена согласност од Народната банка на Република Северна Македонија, од денес – 11.06.2024 година продолжен е мандатот на постојните членови на Управниот одбор на Банката – Илија Илоски за период од четири и пол години и на Билјана Максимовска Поповиќ и Никола Џамбазовски за период од шест години.

Повеќе
kb news
07.06.2024

Комерцијална банка со поддршка за македонскиот фудбал и во наредните три години

Како докажан филантроп Комерцијална банка ја продолжува соработката со Фудбалската федерација на Македонија со нов тригодишен договор за спонзорство, кој ќе обезбеди поддршка за развој и успеси на македонскиот фудбал.

Повеќе