kb news
08.06.2023

Комерцијална банка наградена од ЕБОР за „Most Active Issuing Bank in 2022 in North Macedonia“

Комерцијална банка ја добива оваа награда од ЕБОР во континуитет речиси две децении како признание за најактивна банка во областа на меѓународните инструменти за финансирање на меѓународната трговија во земјава.

Повеќе
kb news
07.06.2023

Оглас за избор на Директор во Комерцијална банка АД Скопје - Филијала Куманово

Ти нудиме можност за остварување на твоите професионални цели и амбиции со вработување во Комерцијална банка која е финансиска институција со долгогодишна традиција и која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци.

Повеќе
kb news
05.06.2023

Комерцијална банка меѓу најдобрите иноватори во светот – Прогласена од Global Finance за Врвен иноватор во корисничко искуство за услугите преку OneID

Наградата за Комерцијална е потврда на придонесот на Банката за најдобро корисничко искуство во доменот на иновативните финансиски алатки, меѓу кои е електронската идентификација, која овозможува бројни поволности и бенефити за корисниците.

Повеќе
no photo
01.06.2023

Не споделувајте лични и доверливи информации преку Интернет и електронска пошта

Банката ги советува клиентите да бидат особено внимателни кога во име на Комерцијална банка добиваат пораки преку електронска пошта, а со кои се бара да споделат податоци или да преземат акција.

Повеќе
kb news
01.06.2023

Уште повисоки каматни стапки за штедење во Комерцијална банка

Во промотивниот период до 30.09.2023, Банката ги зголеми основните фиксни каматни стапки на денарските депозити до 3,10 %, а на депозитите во евра до 2,10 %.

Повеќе
no photo
01.06.2023

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 2 јуни 2023

На 3 јуни ќе работат експозитурите и филијалите кои се со редовно работно време во сабота.

Повеќе