kb news
16.04.2024

Нова крводарителска акција во Комерцијална банка

Дарувањето крв е традиционална мисија на вработените во Комерцијална банка со која помагаат за спасување човечки животи и поттикнуваат хумани вредности достојни за почит.

Повеќе
kb news
15.04.2024

Комерцијална банка прва во земјава воведе тактилни платежни картички прилагодени и за слепи лица

Тактилните картички имаат посебни засеци, и тоа заоблен засек кај дебитните и квадратен засек кај кредитните платежни картички, со што можат лесно да се идентификуваат и разликуваат без користење на видот.

Повеќе
kb news
12.04.2024

Полесен пристап до финансии за енергетски ефикасни компании обезбедија Комерцијална банка и СКСЗМ

Оваа соработка ќе им обезбеди на компаниите-членки на СКСЗМ олеснет пристап и атрактивни финансиски решенија за трансформација и јакнење на нивните бизниси преку вложувања во енергетска ефикасност.

Повеќе
kb news
11.04.2024

КБ пакети – сѐ во едно за пониска цена и уште поголеми поволности

Плати помалку, а добиј повеќе со КБ Стандард, КБ Плус или КБ Бонус и уживај во современото банкарство на Комерцијална банка.

Повеќе
kb news
09.04.2024

Комерцијална банка ќе се дружи со студентите на Job Fair на техничко-технолошкиот кампус во Скопје

Студентите на штандот на Банката ќе може да се информираат за пракса или вработување, за ИТ тимот и дигитализацијата како воспоставен стандард во работењето и во понудата на Комерцијална банка, како и за бесплатниот пакет за млади.

Повеќе
kb news
09.04.2024

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 10 април

Ги известуваме нашите клиенти дека за подигнување и уплата готовина може да ги користат банкоматите на Банката, а за други финансиски трансакции на располагање ги имаат веб и мобилните апликации Интернет банка и мБанка.

Повеќе